Powered By Blogger

pirmdiena, 2014. gada 19. maijs

PČ Latvija pret mājiniekiem ... Brrr!

Sabojātā Kaspara dzimene ...

Tiesneši vēl arvien ir pret mazākajiem, pret Latviju! Mūs apzaga, rupji un nekaunīgi! Mums tas sen vairs nav pārsteigums, bet pierast nevaram, ir tik sāpīgi ...
Spēļē mūs iedzina mīnusos 33 sekundes, kad divi meistarīgi brīži izvirzīja stabilā vadībā belarusus. Kādus tur belarusus, drīzāk kanādiešus un krievus, kas pārdevušies vieglas maizes meklējumos (Kevins, Džefs un Glens, kā arī krievi, kur no mūsu pozīcijām pat grūti saprast, kurš balts, kurš rižs). Smagi cīnoties, pamazām mēs pārņēmām iniciatīvu un pretinieki domāja tikai par ripas atmešanu. Lielisks Artūra kuvaldas trieciens, ceturtais sestajā spēlē, bet jāgūst vēl vismaz vieni vārti. Pēdējā minūtē Kaspars, kuram šodien ir 26.dzimšanas diena, arī gūst tik svarīgos vārtus, bet tad savu vārdu saka čehu tiesnesis Jerobeks, kas vārtu guvumu neatzīst, ievelkot belarusus 1/4 finālā. Eh, gribējās sasist televizoru ... tāpēc var saprast, kādu pacietību vajag sportistiem, lai uz vietas nenoskaidrotu taisnību saviem spēkiem "po mužski".
Cerēsim, ka mūsu "puiki" būs tik nikni, ka rīt, pēc 17 stundām sasitīs šveiciešus, kas atpūtušies divas dienas. Kas cits atliek, mūsējie nepadodas!
Bet tiesnešu līmenis šajā čempionātā ir viszemākā līmeņa forever. Un kādam par to ir jāsamaksā. Un no pārdoto biļetīšu viedokļa protams, ka visiem izdevīgāk, ka mājinieki turpina spēlēt un piepildīt arēnu. Un galu galā esam aizbraukuši uz "batjkas" karalisti.

Sabojāta dzimene, sabojāts naktsmiers un nervi ...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru