Powered By Blogger

sestdiena, 2014. gada 17. maijs

Gara, gara diena ... PČ hokejā: LV - RUS

Ilgais ceļš kāpās ...

Kā dzied Renārs Kaupers: Šī bija gara, gara diena ... Spēle ar Krieviju notika dienasvidū, un garastāvoklis vismaz līdz vakaram sabojāts. Skaidrs, ka neko lieli optimisti mēs uz uzvaru pret krieviem nebijām, un mums šoreiz bija taisnība. Krievi darīja, ko gribēja, nedarīja, ko negribēja, un pēc 1:4 otrā spēles puse vieniem pagāja slidojot uz vienas slidas, otriem bija cīņa par pilnīgu nekrišanu kaunā un skatīšanos uz pulksteni, ko viņš tik lēnām velkas...
Sliktā ziņa ir tā, ka būs kādu laiku jāiztiek bez Zemgus (dūriens bija labs, bet laikam nav pareizais tonis viņu atbalstīt, jo komanda palika mazākumā uz 5 minūtēm, iztērēja daudz spēka un emociju, un pēc tā nez vai kāds vēl ticēja uz panākumu, ieskaitot pašus hokejistus. Atliek cerēt, ka ekspertu komisija saskatīs, ka tas nebija tīšām darīts, un ka krievs izmantoja iespēju arī mazliet pietēlot ...).

Labās ziņas ir vairākas:
1) debitēja 18-gadīgais Jānis (Jaks), spēles garšu atguva Rodža, atpūtās Artūrs un Edgars;
2) krievi rāda patiešām iespaidīgu spēli un ir galvenie pretendenti uz zeltu;
3) rezultatīvākais krievu komandā ir Rīgā dzimušais Viktors;
4) krievu komandu izveidojuši un komandē mūsu treneri Oļegs un Harijs.


Lai tiktu labāko komandu pulkā, kas turpinās cīņu par medaļām, svarīgākās spēles mums vēl priekšā: 19.maija vakarā ar mājiniekiem „belarusiem” un pēc 17 stundām ar šveiciešiem, kurus mēs uzvarējām Sočos. Viena uzvara būs lieliski, bet divas mūs pacels augstāk par 4.vietu grupā, kas ļautu saņemt pretī izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā nevis krievus, bet, piemēram, jeņķus, somus vai baltkrievus. Un ja sapņojam, tad līdz galam: turpināsim ar daudz veiksmīgāku spēli pret krieviem, un revanšs mūs noteikti ierindos Putina/Medvedjeva lielāko ienaidnieku rindās, bet Znaroka galva ripos prom uz Latviju vai Vāciju.

Par lielu Latviju!

Spēlē arī Latvija parādīja, kā mākam iemest! Miks Indrašis, Nr.70.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru