Powered By Blogger

trešdiena, 2014. gada 21. maijs

PČ komentārs hokejā - atvadas...

Atvadas ...

Latvija - Šveice 2:3
Spēle ar Šveici Latvijai bija pēdējā šāgada pasaules čempionātā Minskā. Kā jau to pēc vakardienas varēja sagaidīt. Šveice pēc neveiksmīgā turnīra sākuma iespēlējās un uz beigām jau sāka atgādināt pagājušā gada sudraba komandu. Mēs atkal izgājām uz spēli „nepamodušies”, mēģinājām ieiet spēlē pamazām, bet saņēmām pretī 0:3. Raksturu parādījām, cīnījāmies, divus vārtus atguvām, bet emocijas un spēks bija iztērēts vakar un citās dienās.
PALDIES puišiem, kuri piekrita pārstāvēt Latviju šogad, nebija noguruši no sezonas vai neizvēlējās dziedēt traumas, kuri visi kā viens atdeva spēkus un parādīja, ka Latvija ir nopietns spēks. Mēs uzvarējām Somiju, uzvarējām ASV, kas tagad iet tālāk cīņās par medaļām. Belarusus arī gandrīz, ja vien...
PALDIES Amerikas indiānim Tedam Nolanam, kas trīs gadu laikā izveidoja jaunu, kārtīgu komandu, par ko nav jākaunas, iemācīja mūsu puišiem darba ētiku un uzvaru receptes. „Strādā, nepadodies, Tev izdosies!” Teds ieraudzīja un izveda lielajā hokejā jaunos talantus, uzticējās, iedrošināja, un viņiem izdevās. Teds pirms laika nenorakstīja mūsu veterānus, mācēja iedvesmot, un arī viņi atguva mirdzošas acis un uzvaru garšu, cīņās par mūsu karogu. Teds izraudzījās un audzināja arī jaunus trenerus, par kuriem, mēs visi ceram, mēs vēl dzirdēsim un priecāsimies arī turpmāk.
PALDIES Tev Ted!
„Tu būsi tik liels, cik liela Tava griba!” To nav teicis Teds, tas ir mūsu Rainis.
 Mācīsimies un iedvesmosimies no dižiem cilvēkiem!
Teds Nolans


















Nolans ar asarām acīs atvadās no Latvijas hokeja izlases - bija gods kopā strādāt:


Thanks for teaching new thinking/philosophy for our Latvian hockey team! THANK YOU!!!!!

 Retweeted by 
Lepns par katru spēlētāju komandā Paldies faniem par atbalstu čempionãtā!

Kas mūs nenogalina - padara mūs stiprākus.... šoreiz tas par hokeju. Paldies, puiši!!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru