Powered By Blogger

ceturtdiena, 2014. gada 20. februāris

Atklātā vēstule „Dinamo” hokeja klubam, vadībai, treneriem, hokejistiem!

Mēs, Ulbrokas vidusskolas bērni, esam lieli sporta fani. Iepriekšējos _ gadus mūs ļoti, ļoti, ļoti aizrāva iespēja kopā doties uz „Arēna Rīga” no visas sirds pārdzīvot par mūsu hokejistiem. Bija sajūta, ka „Dinamo” panākumos ir arī mūsu visu nopelns, jo vienmēr esam bļāvuši vissparīgāk, ģērbušies Ozoliņa, Ivanāna un 5gades kreklos, vicinājuši oriģinālus pašu zīmētus lozungus. Ne velti mūsu skola ir piedalījusies Dinamo skolu Fanu konkursā 2010./2011.m.g. un 2011./2012.m.g.  tika atzīta par 3. labāko līdzjutēju komandu skolu konkursā Latvijā , kā rezultātā sezonas noslēguma pasākumā stāvējām roku rokā ar mūsu zvaigznēm uz viena ledus. Biļešu sadale skolā mūs motivēja gan mācīties, gan labi uzvesties, gan cītīgāk sportot skolā un pagalmā. Mūs pavadīja aktīvākie skolotāji, un atsevišķi vecāki, kas varēja noorganizēt mūsu atbraukšanu un nokļūšanu mājās, kas ir problēma ārpus Rīgas esošām skolām. Visi kopā mēs jutāmies kā viena komanda, katrs brauciens uz hokeju „Arēnā” mums bija kā audzinošs, saliedējošs un patriotisks notikums, ko izdzīvot un pārrunāt vismaz visu nākošo mēnesi. Bija...
Šogad mūsu mīļajam „Dinamo” iet vēl labāk, ir atgriezies Sandis ..., bet mēs esam bēdīgi! Kāds ir aizmirsis padomāt par bērnu klātbūtni gala tribīnēs. Mēs nevaram bieži atļauties pirkt dārgās biļetes, izpaliek kopības sajūta un kopīgi izcīnītu uzvaru garša! Arī starp mums ir jaunie hokejisti, kas ikdienā smagi trenējas, lai piepildītu sapņus par lielo hokeju pilnās arēnās, bet ... šogad mēs nejūtam, ka tiekam gaidīti „Dinamo” saimē! Mēs TV redzam, ka ne vienmēr visas vietas ir aizņemtas (piemēram, sezonas atsākšanas spēlē 13.novembrī vairāk kā 2000 vietu bija tukšas), tāpēc piesakāmies uz tām un lūdzam atjaunot skaisto un patriotisko audzinošo akciju „ ”  ! Hokejs un mūsu fanu kultūra ir paliekošs ieguldījums veselīgas sabiedrības veidošanā un tautas nākotnē. Rīga nākošajā gadā būs Eiropas kultūras galvaspilsēta, un mūsu hokeja fanošanas kultūra ir pazīstama tālu ārpus Latvijas! Vienkāršie bērni no visiem Latvijas novadiem var tikai bagātināt kopējo līdzjutēju pulku, ar savām patiesajām emocijām piedodot spilgtas krāsas un aizrautību gan pastāvīgajiem skatītājiem, gan ciemiņiem no citām valstīm, gan spēlētājiem! Pēc vienkāršiem aprēķiniem, lētāku biļešu iedalīšana Latvijas novadu bērniem nerada būtiskus zaudējumus, bet pie nepilnām tribīnēm pat palielina apmeklētību un veido peļņu, un galu galā, ne visu var un vajag izmērīt naudā!?
Mīļie „Dinamo” onkuļi! Arti, Ģirt, Sandi, Griša, Kristap, Mik, Saša un visi pārējie!!! Lūdzu, lūdzu, lūdzu palīdziet Latvijas skolu bērniem atkal nokļūt „Arēnā”!!!
„„Dinamo” spēks līdzjutējos!” ir iedvesmojošs sauklis, bet lūdzu neaizmirstiet savas mazākās un karstākās veiksmi piesaucošās sirdis!  Mūsu aizrautība, sajūsma, pērkondimdošais „Sararararauj!” un „Tikai Rīga! Tikai Dinamo!” Jums ir vajadzīgs ???
Jau iepriekš pateicamies par sapratni un atbalstu! Latvijas bērnu vārdā Ulbrokas vidusskolas pārstāvji, paraksti (pievienoti uz atsevišķas lapas).
Pielikumā pievienoti:
§  Ulbrokas vidusskolas  3.a klases skolēnu zīmējumi „Hokeja spēle – „Dinamo” ar ...”
§  3.a klases fanu plakāti ...

§  Foto galerija – „Esam ar „Dinamo"!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru