Powered By Blogger

otrdiena, 2016. gada 2. februāris

Meklēt sevi no jauna #Gustavs

Lelde Adele Cirule Dokumentālā īsfilma par Gustavu Pētersīli un Aneti Zobenu


Mani uzrunāja Gustava tīrā sirds un viņa ārkārtējais miers un līdzsvars, paļāvība, kas un kā ar viņu notiek. Mani tieši uzrunāja Gustava dvēsele.
Tā par Gustavu saka Pēteris Kļava, reanimatologs.

Paldies autorei par filmu un tās aktieriem par gaišumu un iedvesmu!

Mēs, Ulbrokas vidusskola, lepojamies ar tavām uzvarām un allaž domās esam ar tevi!

Nedaudz no filmas komentāriem:

#Nav īsti pat vārdu ko teikt. Patiešām visu cieņu ,atliek tikai novēlēt izturību un veiksmi turpmāk gan Gustavam,gan draudzenei .

#Burvīga jauna sieviete (tiešām eņģelis) un Gustavs liela personība. Nezaudējiet jūsu lieliskās personības, labestību un pozitīvismu! Jūs esat lieliski!

#Tik patiesi, tik nesavtīgi un apbrīnojami. Šeit mēs redzam vārda ,,Varoņi'' īsto nozīmi.

#Anete Latvijas lepnums šim gadam! 

#Pēteris Kļava ir cilvēks - eņģelis, ar kuru gribētos aprunāties. Gustav, nekas nenotiek bez iemesla, turies! Anete ir labākais, kas tev var būt. Gaišs cilvēks. Viss būs labi. Pacietību fizioterapeitam! ;)

#Izsaku vislielāko cieņu un respektu! Daudz var mācīties!


#Kā viens no ekstrēmo sporta veidu praktizētājiem skatījos un izjutu neizsakāmu prieku, ka spēj skatīties pozitīvi šāda dzīves pavērsiena ēnā. Skarbi apzināties, ka nespēsi pacelt draudzeni un izbraukt iepriekš tik pazīstamās un nepazīstamās līnijas - to noteikti nesapratīs neviens cits, izņemot tevi. Arī es esmu guvis neskaitāmas traumas un, lai arī ne ar tādām sekām, vienmēr jutis, ka šis risks sevi attaisno. Lekšana un ātrums ir tiešs pretstats instinktam, kurš kliedz, lai apstājies un esi drošībā. Šis instinkts ir attīstījies desmitiem tūkstošu gadu un vairums tā arī nekad nesapratīs, ko tad īsti nozīmē "pārkāpt sev pāri" šī vārdu salikuma visīstākajā nozīmē, bet tu, es un pārējie mūsu brāļi, māsas zina. Tavus personīgos panākumus tev neviens nekad nevarēs atņemt - to atceries. Esmu pārliecināts, ka kamēr gaidi tehnoloģijas sava stāvokļa uzlabošanai vai pat pilnībā atlabšanai (sk. neurostimulation, BCI RoGo, etc), iedvesmosi ne vienu vien cilvēku sev apkārt. Paldies, ka dalījies savā stāstā un novēlu jums abiem daudz skaistu mirkļu šajā dzīvē. Turies!

https://www.youtube.com/watch?v=YzGr50z6Tdw

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru