Powered By Blogger

trešdiena, 2014. gada 5. marts

Ģenerālmēģinājums pirms izslēgšanas spēlēm / play off


Beidzot, ilgi gaidītais hokeja datums - 4. marts bija klāt ... UVSK 260 fani ar atbilstošu fanu atribūtiku un pašu veidotajiem pušķiem, plakātiem, karodziņiem (LV un UKR) devāmies uz Rīgu, "Arēna Rīga", kur mūsējie, "Rīgas Dinamo" spēkojās ar Doņeckas "Donbass". UVSK ir spēks, draudzība un vienotība!

Pēdējā KHL regulārā čempionāta spēle aizritēja ar mūsējo skanīgiem uzmundrinājumiem un dedzīgu aplausu vētru. Ulbrokieši patiešām sparīgi dzina mūsu hokejistus uz priekšu. Ne velti Jurčiks Ragana un "Dinamo juniors (Lielā galva)" labprāt ilgi uzturējās mūsu gala tribīnēs. Mēs visi tik ļoti gribējām iesist pretiniekiem vārtus, bet... šoreiz nekā ... Kaut arī pati spēle likās mazliet bezrūpīga, vieglprātīga, bez lielas vēlēšanās uzvarēt par katru cenu, mēs ticam mūsu puišiem! "Dinamo" zaudēja spēli ar 0:1, zaudēja arī mājas arēnas priekšrocības un zaudēja arī Mireijai Matjē ... 8.martā viņa varēs dziedāt netraucēti "Arēnā", pretējā gadījumā būtu jādala skatuve ar hokejistiem :)
Jācer, ka sērija līdz 4 uzvarām beigsies pēc nākošajām 2 spēlēm Rīgā. Ceram un ticam, ka mūsu labā. Mēs varam un protam uzvarēt, mēs to noteikti pierādīsim. Mums ir aizraujoša sezona, bet pašas svarīgākās, izšķirošās spēles tikai tagad sāksies! Ozo un viņa komanda iepriecinās visu Latviju. Sararararauj! Dinamo rullē! Ripo ripa otros vārtos! Uzvara ir rokā! Sarauj Dinamo!
Laiks "atlaist" bārdas (pēc play-off tradīcijas, sportisti neskujas, kamēr vien ir cerības uzvarēt!)!!!

Kas nevēlas cīnīties, tam nav tiesības uz Uzvaru! Uzvarā - dzīves jēga!

UVSK ir spēks, draudzība un vienotība!

Paldies visiem, kuri piedalījās, palīdzēja, aizveda, atveda un saprata!
Lepnums par vecākiem, kuri bija kopā ar mums: tēvu, mammu - dēlu, meitu hokeja vakars!

Kas gan var būt labāks par hokeju kopā ar savējiem!
Fotoreportāža:































































Paldies fotosesijas dalībniekiem! :)





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru