Powered By Blogger

otrdiena, 2014. gada 14. oktobris

Sportiskā piektdiena 3.b klasē ...

     19.septembra rītā klasē valdīja nemiers. Pat matemātikas stundā mēs nevarējām koncentrēties un atbildēt uz jautājumiem, jo domas bija pie vakara pasākuma.
     Pienāca pēcpusdiena, un klases bērni kopā ar ģimenēm pulcējās pasākuma vietā Līgo parkā. Jau pa gabalu bija redzams, ka būs interesanti – uz skatuves izvietoti konusi, bumbas, florbola vārti, uz soliem gardumi un pat grils.

     Pasākumu atklājām ar dziesmu – nodziedājām vecākiem savu klases himnu „Jautrais dancis”, jo mums pašiem šķiet, ka tā mūsu klasei ļoti piestāv.  Mēs arī bieži vien uzvedamies kā mazi jēriņi, kuri tikuši zaļā pļavā, un šoreiz par savu pļaviņu bijām izvēlējušies Līgo parku.

Sportiskie 3.b ar savu klases audzinātāju sk. Valdu

Tālāk sekoja Iepazīšanās spēle, kurā uzzinājām, kādas raksturīgākās īpašības piemīt katram no vakara dalībniekiem. Vēl noskaidrojām, kā vecāki zina mūsu kārtas numurus klases žurnālā.
 Tad visi sadalījāmies komandās un  sākās sportiskās aktivitātes! Kādas tik stafetes vecāki nebija izdomājuši! Tās bija daudzveidīgas un interesantas, un prasīja kārtīgu izveicību. Lecām ar bumbām, lecām maisos, vadījām florbola bumbiņu apkārt konusiem, metām bumbiņas grozā.
















     Ļoti skaļas emocijas un prieka pilni saucieni atskanēja pēc precīziem florbola bumbiņas raidījumiem vārtos. Šis uzdevums nemaz nebija tik vienkārši un viegli izpildāms.















     Visi ar interesi jutām līdzi lielajiem, stiprajiem un veiklajiem puišiem, kuri pičpaunā nesa meitenes. Šis bija pēdējais un izšķirošais uzdevums, lai noskaidrotu stafešu komandu galīgo vietu sadalījumu. Protams, ka uzvarēja draudzība!

















  Par to, lai viss notiktu godīgi un raiti ritētu uz priekšu, gādāja lieliskā un atraktīvā tiesnešu brigāde.


     Smieklīga  bija spēle ar milzīgu paklāju, no kura vispirms puiši purināja nost bumbiņas, un meitenes tās veikli lasīja un meta atpakaļ, bet pēc tam purinātājas bija meitenes, savukārt lasītāji bija zēni. Jautrība sita augstu vilni, un muguriņas locījās kā lieliem, tā maziem.


Protams, neizpalika desiņu cepšana, cienāšanās ar gardumiem un sirsnīgas un jautras sarunas.
      Pasākuma noslēgumā katrs bērns saņēma medaļu barankas izskatā, bet katra ģimene – diplomu kā pateicību par piedalīšanos. Šķiet, ka mūsu prieks un gaviles bija dzirdamas gana tālu, jo apbalvošanas ceremonijā mums pievienojās arī kāds zinātkārs suņuks, kurš pat pamanījās kādam nočiept barankveidīgo  medaļu un to ar gardu muti notiesāt.


Paldies klases vecākiem par interesanto aktivitāšu organizēšanu! 
Paldies klasesbiedriem par aktīvo iesaistīšanos! 
Paldies visiem pasākuma dalībniekiem par kopābūšanu!

Asnāte, Katrīna un klases audzinātāja sk.Valda

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru